Premiera scurtmetrajului ”Înainte de fix” la Casa Tranzit. Film de debut al unui absolvent din Cluj

Categorii: A 7-a
Etichete: Cluj, Film

Vineri, 10 martie, de la ora 19:00, vă invităm la premiera scurtmetrajului ”Înainte de fix”, o producție Lumea ca Lumea, în coproducție cu Daisler Asociația și susținută de Luna Cleaning.

Casa Tranzit, o fostă sinagoga, este situată ultracentral, pe strada George Barițiu nr. 16 (intrare din strada Fără Nume). Intrarea e liberă.

După proiecție, continuăm programul serii cu un Q&A între public și echipa filmului, iar apoi va avea loc o petrecere, de la ora 20:00, la Zipp It (Calea Moților 147, vis a vis de Platinia), bilet de intrare 15 lei.

Regia Paul Andrei Dragoș | dramă psihologică | 2022 | România

Subtitrări: RO, HU

Când bărbatul infidel vine acasă, ce-l întâmpină nu este îmbrățișarea călduroasă a soției, ci tăcerea ei distantă, scârțâitul tăios al podelelor și o moarte rapidă cu trăgaci automat. Soțul intră din nou pe ușă, lăsând imaginația consoartei sale să rescrie confruntarea iar și iar, în diferite versiuni cu același deznodământ. Granițele realității cu fictivul se subțiază constant, consumând mintea unei femei pentru care nu mai există o concluzie satisfăcătoare.

Detalii eveniment: https://fb.me/e/2HIleX3jI 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *