Polemică Dana Budeanu vs Curtea Veche. Mesaj al editurii în stil Budeanu: ”Nu uitați, fătălăilor și amețitelor, că persoanele vaccinate pot merge să-și aleagă o carte mocangeală”

Categorii: Esenţial

Editura bucureșteană Curtea Veche a publicat un mesaj prin care a ironizat anunțul creatoarei de modă și vloggerului Danei Budeanu, referitor la achizițiile pe care nu le va mai face în viitor de la editură sau Diverta, parte din consorțiu.

Budeanu a transmis că nu va mai cumpăra cărți de la Curtea Veche și nimic din rețeaua de librării națională Diverta după ce editura a anunțat că va oferi câte o carte cadou persoanelor care vor merge în magazin cu dovada vaccinării anti-COVID.

”Nu mai cumpăr în viața mea nicio carte editată de Curtea Veche și nimic de la Diverta! Fătălăilor! Marș!”, a fost mesajul Danei Budeanu.

Curtea Veche i-a replicat Danei Budeanu printr-un mesaj amuzant, spunând că editura ia în serios pierderea oricărui cititor și că va simți lipsa creatoarei de modă. Ulterior, editura a scris cu majuscule, așa cum obișnuiește să își scrie mesajele Budeanu, un anunț conceput în stilul acesteia:

”Nu uitați, fătălăilor și amețitelor, că persoanele vaccinate între 7-16 cu prima doză pot merge în orice magazin Diverta din București să-și aleagă o carte mocangeală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *