Planşele cu idei de comunicare pentru Cluj 2021, expuse la Turnul Croitorilor

Categorii: Actualitate, Clio

Începând de astăzi până la data de 3 decembrie 2013, clujenii pot studia toate lucrările înscrise în concursul de idei pentru un „Sistem de comunicate integrat în Cluj-Napoca”, în cadrul expoziţiei deschise la Bastionul Croitorilor.

Concursul este coordonat de Asociația Cluj 2021 – Capitală Culturală Europeană și sprijinit de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

„Cele 11 lucrări intrate în competiţia pentru marele premiu de 10.000 de RON sunt semnate de arhitecţi, designeri şi echipe de oameni creativi din Cluj-Napoca, Timişoara şi Bucureşti. Lucrările vizează crearea unui sistem cadru de afișaj pentru reprezentarea vocii comunității clujene și a narativelor acesteia.

Selectarea celor mai originale şi reuşite proiecte care tratează comunicarea integrată a orașului, atât în termenii afișajului public din oraș cât și în cei ai semnalizării limitelor orașului (în zona intrărilor majore) se va face de către un juriu format din Radu Munteanu – președintele juriului, Ioan Sbârciu, Ionel Vitoc, Mihaela Ioana Agachi, Romulus Zamfir, Șerban Țigănaș şi Tompa Gábor.

Fondul de premii al concursului este 25.000 RON, din care:

Permiul I. 10.000 RON
Premiul II. 7000 RON
Premiul III. – 5000 RON
și trei mențiuni a câte 1000 RON fiecare.

Evaluarea proiectelor de către juriu se va desfăşura între 30 noiembrie şi 5 decembrie, iar publicarea rezultatelor finale va avea loc pe data de 5 decembrie, pe pagina de web oficială a concursului –www.clujnapoca2021.ro.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.