Pianist român începe Classic Unlimited 2022, turneu de muzică clasică în spații inedite

Muzica

Cea de-a șasea ediție a turneului național de muzică clasică de pian Classic Unlimited începe joi, 8 septembrie. Vă invităm să descoperiți o nouă călătorie muzicală în 10 spații inedite din România. Primele gazde ale turneului vor fi Biserica Reformată din Beclean, Hala Minda din Reșița și Mina Petrila. Accesul la toate concertele este gratuit, și se face în baza rezervării unui loc pe site-ul: https://classicunlimited.ro/concerte/ 

Turneul este susținut de pianistul Bogdan Vaida, inițiator al proiectului, iar repertoriul din acest an va sta sub semnul feminității și este intitulat „Classic Unlimited – A woman’s touch”.

Bogdan Vaida a absolvit Academia de Muzică din Cluj și Hochschule für Musik Freiburg din Germania. A cântat și a trăit mult timp la Freiburg, unde a început proiectul Klassik Mittendrin. Este fondatorul și solistul turneelor Klassik Mittendrin și Classic Unlimited, în cadrul cărora a susținut, din 2015 încoace, peste 100 de concerte în cele mai neașteptate locuri din România, Germania și Elveția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *