O mie de clujeni la ediţia a doua a QuartFest

Categorii: Muzica
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Cea de-a doua ediție a festivalului QuartFest, singurul festival din România dedicat cvartetelor de coarde, s-a desfășurat în Cluj-Napoca în perioada 28 – 30 august 2015.

Iubitorii de muzică din Cluj-Napoca au s-au bucurat în număr considerabil de acest eveniment, peste o mie de melomani participând în fiecare seară la concertele de muzică de cameră. Prin prisma locației festivalului într-un spațiu public, la eveniment au avut accest nu doar melomanii veniți în Parcul Central special pentru cele nouă cvartete, dar și oameni care nu ascultă în mod obișnuit muzică clasică.

Festivalul a reunit nouă cvartete din România, cunoscute atât la nivel național, cât și internațional. Pentru trei zile, muzica de cameră s-a mutat în Parcul Central din Cluj-Napoca cu participarea cvartetelor: Grazioso (Târgu-Mureș), Eufonia String (Cluj-Napoca), Vates Quartet (Cluj-Napoca), Arpeggione (București), Artes Quartet (Iași), Chromatic (București), Four Seasons (Cluj-Napoca), Napocensis (Cluj-Napoca) și Rua (Cluj-Napoca).

p1

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Teatrul Imposibil, la Casino – Centrul de Cultură Urbană, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și al Ministerului Culturii.

 

p3

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.