Lord of the Dance

Dangerous Games la Cluj. Spectacol „Lord of the Dance” în Capitala Europeană a Tineretului!

Dans

Unul din cele mai apreciate spectacole de dans din lume, Lord of the Dance,  ajunge pe 10 octombrie 2015 la Cluj, în Capitala Europeană a Tineretului. După 20 de ani de spectacol și succes, Michael Flatley prezină un show cu totul nou.

Spectacolul va avea loc pe 10 octombrie, la Sala Polivalentă, începând cu ora 20:00.

”Lord of the Dance – Dangerous Games” se va desfășura la Sala Polivalentă Cluj-Napoca și face parte din cadrul TiMAF – Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania .

Aflați în turneu mondial, irlandezii care dau viață poveștii puse în scenă de însuși Michael Flatley, vor face o nouă oprire în inima Transilvaniei pentru un spectacol de excepție. De data aceasta Flatley prezintă o abordare inedită, neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile ne vor introduce într-o lume mitică și captivantă. Spectacolul de sunet și imagine, cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă de fapt o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău.

Noul show – Dangerous Games produs de Michael Flatley, prezintă o abordare nouă  a spectacolului din toate punctele de vedere. Flatley a decis să păstreze, pentru public, câteva dintre numerele celebre din Lord of the Dance, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică. Lupta dintre Bine și Rău este mai acerbă ca niciodată, publicul va fi pentru câteva ore parte a unei lumi mitice în care lupta dintre personajele pozitive și spiritele rele se va face pe aceeași scenă.

Acest „show time extravaganza”, cum a fost numit de jurnaliștii Los Angeles Times, va încânta publicul cu elemente precum coregrafia spectaculoasă, dar și cu momentele artistice de excepție, deoarece pe lângă zecile de campioni la dans care vor fi prezenți pe scena de la Cluj, cântăreața Nadine Coyle va juca rolul zeiței Erin și îi va încânta pe cei prezenți la eveniment.

Evenimentul „Lord of the Dance – Dangeorus Games” este organizat de Federația SHARE Cluj-Napoca cu sprijinul echipei TiMAF.

Afis Lord 2015

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *