„Meet the artist in a square”, expoziție foto la Urania Palace

Categorii: Vizual

Clubul de fotografie „LUMEX” al Casei de Cultură a municipiului Cluj-Napoca, organizează joi, 24 mai, începând cu ora 19.30, vernisajul expoziției de fotografie „Meet the Artist in a Square” la Urania Palace.

În cadrul acestui eveniment, publicul va avea ocazia să urmărească lucrările a 17 tineri artiști, majoritatea studenți, fiecare dintre ei venind cu o abordare și cu un stil propriu. Aceștia au la dispoziție un metru pătrat de spațiu în care fotografiile lor se vor îmbina pentru a reda percepția individuală despre lume.

Artiștii care vor expune sunt următorii: Brad Ruxandra, Chiş Marcel, Ciote Cristian, Cotoi Liviu, Dan-Tudor Eduard, Danis Teodora, Deva Cristina, Dincă Iulia, Dradici Renata, Ferdean Maria, Ghenghea Manuela, Hidoş Nora, Nodiş Marius, Stan Larisa, Timoc Carla, Todea Valentin și Țepeș Diana.

Înființat în anul 2015, clubul de fotografie „LUMEX” se află cu această ocazie în fața primei expoziții oficiale, venind până acum în sprijinul pasionaților de fotografie prin diferite workshop-uri și dând acestora ocazia de a-și promova opera și viziunea artistică reflectată prin fotografie.

Expoziția se adresează publicului peste 16 ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.