INEDIT. Teatrul în Salină. Se joacă „Iona” de Marin Sorescu

Categorii: Esenţial, Teatru

Salina Turda va găzdui, în acest weekend,  două reprezentaţii a piesei „Iona”, de Marin Sorescu. Spectacolul este o producţie a Teatrului Sala Mică, regizat de Mihaela Panainte şi interpretat de actorul Florin Vidamski. Piesele vor avea loc sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00.

Cei care vor să meargă trebuie să-şi facă rezervare la bilete la numerele de telefon 0364.260.940 şi 0748.827.432.  Un bilet costă 40 de lei, iar redus, 20 de lei. Pentru spectatorii din Cluj se pune la dispoziţie un autocar pentru dus-întors, iar când se rezervă biletul trebuie să fie rezervat şi locul în autocar. Acesta va pleca la ora 17.00 din faţa clădirii Tetarului Naţional, iar un bilet dus-întors costă 14 lei.

Producţia Iona este regizată de Mihaela Panainte.

”Un proiect curajos şi incitant, o provocare frumoasă. Pentru mine acest drum către spectacol a dezvăluit o triplă întâlnire: cu regizoarea Mihaela Panainte – un animator de teatru talentat, care aduce un aport viu şi extrem de original în peisajul teatral românesc; cu textul lui Marin Sorescu – o tulburătoare adâncime, o complexitate ameţitoare a sensurilor şi o mare confruntare pentru orice actor; iar cea de-a treia, cu spaţiul acesta fenomenal din adâncul salinei, care se potriveşte perfect textului”, a declarat actorul Florin Vidamski.

Iona
Actorul Florin Vidamski si regizoarea Mihaela Panainte

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.