Începe festivalul Electric Castel. Ultimele NOUTĂŢI şi CONCERTELE zilei

Muzica

Momentul mult aşteptat pentru fanii muzicii electronice din România a sosit!

Astăzi începe festivalul Electric Castle, din comuna Bonţida, judeţul Cluj, unul din cele mai aşteptate evenimente din România şi chiar din Europa. Electric Castle Festival este un eveniment inedit gândit și conceput de BOILER EVENTS, forță artistică din spatele Boiler Club-ului din Cluj-Napoca.

Castelul Bannfy de la Bonţida era considerat cândva Versailles-ul Transilvaniei,  unul dintre cele mai frumoase ansambluri de clădiri istorice din Bazinul Carpatin. 20.000 metri pătrați, 6 clădiri: castel, grajduri, capelă, moară. un monument istoric vechi de sute de ani, care a fost, pe rând, reședință aristocratică, spital militar, școală de șoferi, C.A.P. și spital pentru copii.

Ediţia de anul trecut, prima, a fost nominalizată printre primele 10 cele mai reuşite  festivaluri europene de anul trecut, performanţă ieşită din comun!  Noutatea ediţiei este prelungirea festivalului cu o zi, de la trei la patru zile de concerte. 130 de artişti vor participa la cea de a doua ediţie. Cap de afiş sunt cei de la The Adntwoord, care vor concerta astăzi, la miezul nopţii!  Alte nume importante sunt Bonobo, Dj Fresh, Dub Fx, Sasha, Thievery Corporation etc.

Bugetul Electric Castle e de 800.000 de euro faţă de anul trecut când a fost 500.000 de euro.

Clujulcultural.ro va transmite stiri, relatări şi reportaje de la faţa locului în cele patru zile de festival!

Se mai găsesc bilete şi abonamente la  partenerii festivalului și pe internet, dar și acestea sunt tot mai puține. Un abonament pe patru zile costă 250 de lei.

ElectricCastle_poster_48x68_antwoord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accesul fanilor în incinta Castelului Bannffy  are loc începând cu ora 10.00. Organizatorii au lansat pe siteul oficial al festivalului  o hartă a acestuia.

Aceasta poate fi accesată aici

De asemenea, accesul „electricilor” are loc în baza unui regulament strict, dat publicităţii de organizatori.

Iată acest regulament:

ESTE permis accesul la festival cu: ghiozdan, pălării, brichete, telefoane mobile, ochelari de soare, țigări, pelerine, picături pentru lentile de contact, aparate foto profesionale și camere video, medicamente, insulină (însoțită de documente medicale), corturi (în zona de camping).

NU este permis accesul cu: droguri, cuțite, arme, sticle sau conserve, mâncare sau alcool, animale, umbrele.

Accesul: joi, 19 iunie,  ora 10.00

Primele party-uri: 18.00

Conferinţa de presă oficială: 18.00

 

Cum va arăta festivalul

Ca de obicei, Electric Castle înseamnă o desfăşurare de forţe de zile mari. Organizatorii au pregătiti  patru scene (The Mill, The Stables, Dance Garden și Main Stage, alături de care sunt „ataşate”  baruri imense și terase. Fanii din străinătate şi nu numai au parte de  puncte de schimb valutar în token, „moneda” festivalului!

Pentru relaxare există două zone de  Chillout, pentru hamace și relaxare. Pentru cumpărături există un magazin non stop, informează organizatorii. De asemenea la festival au fost instalate toalete și zone pentru dușuri. Se poate campa cu corturi într-o zonă specială, cu acces special pentru cei care optează pentru acest fel de cazare.

Ca noutate există o zonă de reîncărcare a telefoanelor mobile și laptopurilor! Cei care au probleme cu lichidităţile au la dispoziţie un ATM. Nu lipsesc punctul INFO, punct medical, magazin oficial.

1378635_472045502910197_1748784964_n

 

 

Promovare cu Arnold Schwarzenneger si Morgan Freeman

Una din modalităţile inedite de promovare a festivalului s-a făcut prin intemediul unui promo cu…celebrul actor american de origine austriacă Arnold Schwarzenneger, cunsocută din rolul jucat în filmul Terminator dar şi Conan Barbarul. Organizatorii au recunoscut, prin vocea PR Managerului Festivalului, Andi Vanca,  că secvenţa audio de pe siteul soundclouds este o imitaţie dar aceasta este spectaculoasă.

Puteţi să ascultaţi promo-ul cu Arnold Schwarzenneger aici

Mai multe informaţii aici

Die Antwoord vor concerta astăzi!

antwoord
Die Antwoord

Pe scena principala, Main Stage, vor începe concertele la ora 18.00

Iată pogramul showurilor:

Joi 19.06 

 18:00   ARIA URBANA

19:30   AKUA NARU
21:00   DUB PISTOLS
22:30   SUBCARPATI
00:00   DIE ANTWOORD
01:30   WILKINSON feat MC VISIONOBI
03:00   DELTA HEAVY feat MC VISIONOBI 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *