Hocus Pocus, magie în premieră la Teatrul „Puck”. Horea Uioreanu şi-a dus copilul la spectacol

Categorii: Special, Teatru

 Teatrul de Păpuşi „Puck” şi Magic Puppet a prezentat astăzi, în premieră, spectacolul “Hocus Pocus”. De la mic la mare, clujenii au venit să vadă un spectacol puţin diferit.

A fost de fapt o combinaţie între magie şi ventrilocie şi s-a jucat cu începere de la ora 11,00 însă a fost reluat şi de la ora 12,30. De această dată, copiii au avut ocazia nu doar să asiste la o reprezentaţie ci să şi interacţioneze cu actorul, dar şi cu păpuşa.

“A fost primul meu contact cu copiii într-un spectacol de genul acesta. Spectacolul este unul interactiv, copiii pot să comunice atât cu mine cât şi cu păpuşa şi pentru mine a fost o experienţă foarte plăcută. Mi s-a părut puţin dificil, dar ţinând cont de faptul că a fost primul spectacol este de înţeles şi mă aşteptam să fie aşa. Spectacolul acesta va evolua cu timpul, va deveni din ce în ce mai complex”, spune Florin Suciu Bug, cel care a regizat, a creat scenariul dar a şi jucat rolul iluzionistului Ubu şi al iepuraşului Bubu.

Deşi acest spectacol a fost dedicat micuţilor, părinţii sau bunicii veniţi cu copiii s-au arătat la fel de încântanţi de prestaţia iluzionistului Ubu. “A fost un spectacol foarte drăguţ. Nouă ne-a plăcut în special faptul că au fost implicaţi şi copiii şi s-a văzut cât de bucuroşi au fost. Ne-a plăcut”, spune o mămică.

De altfel, entuziasmul se citea uşor pe chipurile micuţilor, iar numerele de magie prezentate i-a făcut să se aşeze, pe jos, cât mai aproape de scenă. Actorul a avut grijă să implice în actele sale de iluzionism cât mai mulţi copii din sală. Dintr-un joben de dimensiuni mari, magicianul a reuşit cu greu să scoată iepuraşul care nu a dorit să iasă în faţa micuţilor, acesta fiind de altfel, unul dintre momentele mult aşteptate.

puck 2

Preşedintele Consiliului Judeţean, prezent la show

La această premieră a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu alături de fiul său de şapte ani, Luca. “ Noi suntem vizitatori constanţi. Venim destul de des şi putem să vă spunem că ne-a plăcut foarte mult spectacolul. Noi avem deja şapte ani şi am ales să venim la acest spectacol şi pentru că a fost adecvat vârstei”, a spus Horea Uioreanu. Precizăm că Uioreanu are doi copii, un băiat din prima căsătorie, Alexandru, 25 de ani, şi un al doilea băiat, minor, cu cea de a doua soţie, Elena Uioreanu, de care a divorţat recent.

Spectacolul s-a încheiat în aplauzele celor prezenţi, moment în care toţi copiii s-au ridicat şi au început să sară de bucurie în preajma iepuraşului Bubu şi a magicialui Ubu în timp ce cortina se închidea.

“Hocus Pocus” este un spectacol de magie şi ventrilocie în care publicul nu este doar un simplu privitor, ci poate contribui la evoluţia spectacolului. Natura sa interactivă face ca acest spectacol să fie în continuă dezvoltare, luând forme diferite la fiecare reprezentaţie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.