Hai cu familia la film! Cinema Victoria programează un documentar cuceritor despre poeta nonagenară Nora Iuga și o seară de socializare

A 7-a Esenţial

Cinema Victoria invită publicul în 31 ianuarie, ora 17.30, la o seară de film în care urmărim într-o atmosferă mai specială probabil cel mai cuceritor și amuzant documentar din 2023 (se poate să râzi și să plângi în același timp), despre arta de a trăi cu o poftă de viață molipsitoare

Documentarrul este intitulat „De ce mă cheamă Nora, când cerul meu e senin” (regia Carla-Maria Teaha), un portret al fascinantei poete și scriitoare Nora Iuga (93 de ani). 

După film, organizatorii de la Cinema Victoria au pregătit o seară cu povești, ceai și poezie. Au pregătit și un moment surpriză!

Ceainăria Demmers vine cu ceaiuri, iar librăria Cărturești cu cărți pentru seniorii de la Centrul de vârstnici, care vor participa și ei la proiecție.

La cei 93 de ani, Nora Iuga radiază bucurie, entuziasm, emoție și erotism, este un model pentru noi toți. Poate ai părinți sau bunici cărora ai vrea să le dăruiești un strop de speranță și de inspirație – această proiecție ar fi cadoul perfect pentru ei. Poate devine și filmul lor de suflet.

Bilete AICI

Dacă vii la proiecție alături de cineva din familie sau cunoscut care este dintr-o altă generație: fie alături de părinții tăi, de bunicii tăi, de vecini sau cunoscuți dragi, vei putea achiziționa un bilet #CinemaTogether la preț redus cu 50 la sută (10 lei/persoană) de la casierie.

Eveniment în cadrul proiectului Cinema Togheter, cu scopul de forma legături între tinerii și seniorii care iubesc filmele, o invitație la dialog și socializare între generații. Filmul ales ne vorbește despre cum să trăim viața din plin și cu sens, indiferent de vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *