Grasu XXL la Untold: ,,Cred că tinerii trebuie să schimbe ceva în lume!”

Categorii: Esenţial
Etichete: grasu xxl, UNTOLD

Cunoscutul Grasu XXL (n.r. Dragoș Nichifor) face parte din programul celei de-a treia zi de Untold Festival. Înainte de concert acesta a susținut o conferință de presă în care a vorbit extrem de relaxat despre noutățile din cariera lui, dar și despre faptul că tinerii au puterea de a schimba lumea în care trăim. Acesta a declarat în exclusivitate faptul că a înregistrat o piesă cu Smiley, melodie de care este foarte încântat și care va fi lansată cel mai probabil în toamnă.

IMG_8906

Întrebat cum își organizează concertele acesta a spus că are în general un playlist pe care îl ,,învârte” în funcție de cum simte în ziua respectivă pentru că e foarte importantă conexiunea cu publicul. Mai mult, artistul a mai spus că la concertele care nu sunt în club transmite de fiecare dată un mesaj către tineri:

,,La club, când ajung la 2 noaptea nu pot să cânt ,,Drumul spre succes”, să o fac pe Andrei Pleșu, dar la celelalte e un moment în care spun că tinerii trebuie să facă ceva, să schimbe cumva lumea. Dar mai cred că schimbarea vine din interior, din tine. Dacă tu singur știi să nu arunci țigara pe jos, lucrurile devin mai bune. Oricum, tinerii au schimbat tot timpul și guverne, și altele.  Trebuie să începi cu tine și în timp se vor schimba lucrurile natural.”

Despre Untold a declarat că e foarte bine că există pentru că o dată cu el a început să fie și  o cultură a festivalurilor. Acesta a adăugat râzând că după Untold au apărut o mulțime de alte festivaluri.

IMG_8894

Întrebat fiind dacă este de acord cu faptul că munca de dj nu presupune prea multă muncă, Grasu XXL a spus: ,,Eu nu cred asta. Nu cred că dacă e dj bagă stick-ul și nu face nimic. Ba face multe!”

Despre Cluj a mai declarat că aici se simte întotdeauna minunat, că de la primul concert a simțit că lumea l-a iubit necondiționat și că ,,sarmalele-s bune!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele știri