Grădina simbol a Clujului, Boema, închisă de Judecătorie

Categorii: Clio
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Renumita Grădina Boema , redeschisă  în urma unei investiții de 2 milioane de euro a omului de afaceri Simion Mureşan de la firma Electrogrup, a fost miercuri, 24 iulie 2013, închisă în urma unei sentințe a Judecătoriei Cluj-Napoca.

 ”Admite în parte cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanţii POP MARIUS si POP PLEŞA SILVIA în contradictoriu cu pârâta SC GRĂDINA DE VARĂ BOEMA S.R.L. Dispune încetarea activităţii desfăşurate de SC GRADINA DE VARĂ BOEMA S.RL. la sediul din Cluj-Napoca,  str. Iuliu Maniu nr. 34 jud. Clu, fără somaţie şi fără trecerea unui termen, până la soluţionarea definitivă a dosarului nr. 16743/211/2013 având ca obiect plângere contravenţională. Obligă pârâta la plata sumei de 4020 lei in favoarea reclamanţilor cu titlu de  cheltuieli de judecată reprezentând”, se arată în sentința Judecătoriei Cluj-Napoca, citată de siteul stiridecluj.ro

Precizăm că decizia poate fi atacată cu apel.

Doi doi vecini ai terasei, Marius Pop şi Silvia Pleşa, au cerut închiderea Boema fiind deranjați de gălăgie. Aceștia au solicitat reducerea programului de funcționare în timpul săptămânii până la ora 22.00 și în weekend până la ora 2.00 noaptea.

”Noi le-am propus să ne înțelegem și să reducem programul, dar ei nu au vrut. Acum sunt deschiși până la ora 4.00 dimineața și apoi se aruncă resturile la gunoi și se târâie containerele și vine mașina de gunoi să le ridice. Dacă credeți că cineva poate trăi așa, atunci nu am ce să mai zic”, aprecizat avocatul reclamanţilor, Stanca Gidro, pentru siteul citat.

În replică, patronul Simion Mureşan a declarat că va contesta decizia instanţei şi nu va închide grădina Boema.

Grădina Boema a stat mai mulţi ani în paragină totală şi a fost redeschisă în luna mai cu ocazia Photo România Festival, cu acordul investitorului Simion Mureşan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.