FOTO VIDEO Rodion GA la Electric Castle: ,,Ce să fac dacă sunt condamnat la succes?”

Categorii: Cooltura, Special

În ziua 0 a Electric Castle, Rodion GA (Rodion Ladislau Roșca), considerat primul artist care a adus muzica electronică în România, a concertat pe una dintre scenele festivalului. Vizibil relaxat și deopotrivă încântat de întâlnirea cu publicul, Rodion a glumit pe scenă, a interacționat cu cei din fața lui și s-a comportat extrem de natural. În ziua 0 a festivalului, pe domeniul de la Bonțida erau deja adunate câteva mii de persoane.

Rodion GA pe scenă la Electric Castle.
Rodion GA pe scenă la Electric Castle.

Îmbrăcat într-o geacă roșie și o pereche de blugi care te trimit cu gândul la anii ’90, Rodion și-a instalat singur instrumentele pe care le-a adus până la Bonțida în două sacoșe de rafie și i-a impresionat pe festivalieri cu naturalețea de care a dat dovadă.

 

Fără niciun aer de vedetă, Rodion a avut o prestație artistică simplă, dar cu impact asupra tinerilor care l-au ascultat. La finalul concertului acesta a spus:

,,Ce să fac dacă sunt condamnat la succces? Ați ascultat Rodion GA. Săru’mâna, mulțumesc frumos!”

Rodion GA salută publicul la finalul concertului.
Rodion GA salută publicul la finalul concertului.

Festivalierii au reacționat promt și printre ropote de aplauze au strigat ,,Tu ești omul bă!”, iar unii dintre ei l-au așteptat lângă scenă pentru a se fotografia cu el.

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *