FOTO/ VIDEO Martin Garrix, dj-ul de numai 20 de ani: ,,Armin mi-a spus că aveți un public minunat!”

Cooltura Esenţial

Ultima zi de Untold 2016 l-a avut pe scenă pe un alt headliner foarte așteptat, Martin Garrix, un dj de numai 20 de ani care a ajuns să fie iubit de public într-un timp foarte scurt. Dj-ul a venit pentru prima dată în România, iar show-ul său a avut toate elementele unui spectacol de senzație: un playlist generos, jocuri de lumini și multe alte efecte pirotehnice în fața scenei, focuri de artificii și un public mereu cu mâinile în aer.

DSC_0064

Înainte de concert, Martin a susținut și o conferință de presă în care a menționat faptul că toți prietenii săi care au fost pe scena Untold, printre care și Armin van Buuren i-au spus că publicul este minunat, prin urmare abia așteaptă să fie pe scenă:

,,Nu am mai fost aici până acum, sunt foarte fericit că am ajuns. Am auzit că mulțimea, fanii sunt minunați, așa că abia aștept să urc pe scenă, sunt foarte nerăbdător.”

IMG_9827

DSC_0015

Întrebat fiind cum reușește să gestioneze acest val de succes, Martin a răspuns:

,,Succesul înseamnă muzică, show-uri și interviuri, dar în spatele meu este o echipă minunată, care mă ajută foarte mult.”

DSC_0039

Spre finalul conferinței, Martin Garrix a vorbit și despre cel mai nou single intitulat ,,In the name of love” fiind vizibil încântat de acest proiect despre care spune că a avut o abordare nouă, cu totul diferită. De asemenea, provocat să spună ce lucru din copilăria sa îl are și acum, dj-ul a spus fără să stea pe gânduri că are același grup de prieteni.

DSC_0021

1 thought on “FOTO/ VIDEO Martin Garrix, dj-ul de numai 20 de ani: ,,Armin mi-a spus că aveți un public minunat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *