În fiecare marți la Cărturești e seară de povești

Categorii: Carte
Etichete: Carturesti, Cluj, Povesti

Din 11 octombrie 2016 se reia Seara de povești, unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale librăriei Cărturești din Iulius Mall, Cluj.

În fiecare marți de la ora 19, Rodica Tulbure îi conduce pe cei mici prin cele mai fantastice lumi și printre cele mai năstrușnice personaje. Și, dacă asta se întâmplă oricum într-o ceainărie, la sfârșit toată lumea servește un ceai de fructe din partea casei.

Ne place să credem că printre beneficiile unui astfel de eveniment se numără, alături de apropierea de povești, strângerea la un loc în jurul unei pasiuni comune, împărtășirea unor momente de bucurie și familiarizarea cu un spațiu al cărții alternativ școlii, sustin organizatorii.

Începând cu acest sezon vom organiza ocazional seri de povești și la librăria noastră din Polus Center. O altă noutate e că în unele seri, pe care le vom semnala dinainte, vom citi povești în limba maghiară. Ca să știți ce și cum  se întâmplă vă invităm să ne urmăriți AICI

De anul trecut am creat și un club al iubitorilor de povești, pe care l-am numit Clubul spiridușilor de carte. Cardul de membru garantează nu doar accesul la serile de povești și toate evenimentele speciale de pe parcursul anului, ci și scăderea, ca prin minune, a prețurilor cărților pentru copii. Sistemul de reduceri pe care l-am gândit e simplu: fiecare participare la o seară de povești aduce 2 puncte, sub forma unui autocolant haios care trebuie lipit pe dosul cardului. 10 puncte adunate înseamnă 10% reducere, 20 de puncte – 20%  și 30 de puncte – 30%, aplicabile la toate cărțile pentru copii. Dar am pregătit și un fluturaș, care explică totul în detaliu.

Pe părinți îi rugăm să țină cont de două reguli importante ale Serii de povești.
Prima ține de vârsta copiilor participanți, care trebuie să fie între 5 și 10 ani – prin gradul de complexitate al poveștilor selectate, evenimentul este inadecvat copiilor mai mici sau mai mari. A doua e de a nu lăsa copii în librărie nesupravegheați, personalul nostru neasumându-și răspunderea în privința lor.

Dragi copii, dacă vreți să deveniți membri ai selectului Club al spiridușilor de carte, vă așteptăm să vă ridicați legitimațiile din librărie. Iar serile de marți notați-le în calendar sau în orar ca întâlniri mai mult sau mai puțin secrete, la o Poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.