Festivalul Silvoiței s-a amânat pe octombrie

Categorii: Actualitate

Dorim să vă informăm că am fost nevoiți să schimbăm data pentru Festivalul Silvoiței, ediția a IV-a. 

Din cauza prognozei meteo care anunță pentru weekend – ploi abundente și temperaturi scăzute – am decis amânarea Festivalului Silvoiței ediția a IV-a pentru data de 8-9 octombrie 2022.

Nu a fost o decizie ușoară, date fiind pregătirile făcute și tot efortul depus până în acest moment atât de producători cât și de organizatori, dar am decis aceasta în beneficiul vizitatorilor.

Ne imaginam că vom putea să petrecem un timp plăcut împreună chiar dacă e înnorat și sunt puține precipitații, făcând parada umbrelelor colorate și a cizmulițelor, însă la doar 11-14 grade și 30-40 L/mp de ploaie va fi mai mult o neplăcere atât pentru participanți cât și pentru organizatori.

De aceea Asociația Producătorilor și Artiștilor La Vultureni am decis schimbarea datei Festivalului Silvoiței ediția a IV-a în 8-9 Octombrie 2022.

Pentru toți cei care au achiziționat bilete online deja, dorim să le mulțumim pentru sprijinul acordat, și îi anunțăm că vor putea folosi aceste bilete pentru oricare din zilele de 8 sau 9 Octombrie 2022, iar dacă nu pot ajunge vor primi integral bani înapoi.

Se păstrează structura evenimentului cu multe activități pentru copii, ateliere creative, jocuri și timp în aer liber și sperăm că weekendul 8-9 Octombrie să ne răsfețe cu soarele cald al toamnei. Veți putea cumpăra multe preparate locale, silvoiță, și în măsura posibilităților se va prepara silvoiță live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.