Expozitia de fotografie STRADA, semnată de Petru Dimoff

Categorii: Foto

Centrul de Cultură Urbană – Turnul Croitorilor, Asociatia Culturala Ciorchin si Petru Dimoff prezinta publicului iubitor de fotografie o noua expozitie de fotografie. De data aceasta este vorba despre evenimentul semnat de Petru Dimoff intitulat STRADA, o expozitie de fotografie social-documentara, care prezinta in imagini caractere, trecatori, amorezi, prieteni, cunoscuti, oameni obisnuiti, scene care se desfasoara pe strazile Clujului.

Vernisajul expozitiei va avea loc in 12 februarie,  de la ora 17.30 la Centrul de Cultură Urbană – Turnul Croitorilor, str. Baba Novac, nr 2, Cluj-Napoca.

Expozitia STRADA semnata Petru Dimoff va putea fi vizitata in spatiul expozitional al Centrului de Cultură Urbană – Turnul Croitorilor, str. Baba Novac, nr 2, Cluj-Napoca,  în perioada  12.02-25.02.2018.

Expozitia cuprinde 40 de lucrari alb-negru, in care autorul prezinta oameni surprinsi pe strada in diferite ipostaze, unele haioase, datorita alaturarilor accidentale cu texte sau asocierilor de diverse feluri, altele mai serioase, datorita circumstantelor.  Fotografia social-documentara este un gen de fotografie realizata pentru arta sau ancheta care prezinta asocieri intamplatoare si accidentale in locurile publice.

Scopului Asociatiei Culturale Ciorchin este acela de a promova fotografia ca mediu de creatie artistica si de comunicare; educarea vizuala in spirit estetic si promovarea creatiei originale prin intermediul unor evenimente culturale – cursuri specializate, expozitii, workshop-uri, conferinte etc.; dezvoltarea si promovarea artelor vizuale in general; dezvoltarea unui sistem de evenimente artistice destinate comunitatii artistice si publicului larg si actvititati de lobby pentru ameliorarea cadrului legal în care isi desfasoara activitatea artistii fotografi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.