Dua Lipa, artista fenomen a momentului, show în premieră în România la NEVERSEA Festival

Categorii: Actualitate, Cooltura
Etichete: fetsival, neversea

Artista fenomen a momentului, Dua Lipa vine pentru prima dată în România, al Neversea Festival. Alături de ea, renumiții Tiesto, Fatboy Slim, Afrojack vor face show pe malul Mării Negre.

Pe cele 7 scene vor urca și Sam Feldt, KSHMR, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Ferry Corsten, Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental, Wilkinson, Foreign Beggars, Netsky, Zeds Dead, DubFX, Mike Perry și Klangkarussell.

Aceștia sunt doar primii 21 de artiști anunțați. Alături de ei urmează să se alăture line-up-ului și alți artiști internaționali care vor ajunge în vară, la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA.

                      DUA LIPA este considerată artista fenomen a momentului și vine pentru prima dată în România, la NEVERSEA. La cei doar 22 de ani are colaborări muzicale cu mari artiști internaționali, cum ar fi Martin Garrix și Sean Paul, dar are și nominalizări și premii importante în industria muzicală. “Be the one” și “Scared to be lonely” vor răsuna live, la vară, la NEVERSEA.

                      FATBOY SLIM sau pe numele său real, Norman Cook este considerat o legendă a muzicii dance și este foarte așteptat de fanii din România. Cariera lui, una de peste 30 de ani, este impresionantă și este artistul care și-a pus amprenta asupra muzicii dance. Mai mult decât atât, a fost și este o inspirație pentru generațiile noi de artiști.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.