Cunoscuții Andreea Esca și Andi Moisescu au încins atmosfera la UNTOLD

Categorii: Cooltura

Organizatorii UNTOLD ne-au obișnuit în fiecare an cu nume mari ale muzicii internaționale, dar și cu nume mai mici, de multe ori locale, pentru a putea satisface toate gusturile în materie de muzică. 

Dar, de asemenea, ne-au surprins și cu artiști care mai de care mai inediți, pentru a presăra cu puțin mai multă magie întreaga experiență a festivalului. În acest sens, în cea de-a doua zi de festival, pe scena Time au urcat nimenii alții decât Andreea Esca și Andi Moinescu, de la …Pro Tv. 

Îndrăgita prezentatoare ale știrilor PRO TV a pus muzică împreună cu DJ-ul Otravă. Cu căștile pe urechi, i-a stat bine la pupitru și a simțit întru totul momentul, a cântat, a dansat, a făcut atmosferă. 

Andi Moisescu, care deja este cunoscut pentru „lipiciul” pe care îl are la public, a făcut senzație pe scena Time, sute de persoane adunându-se pentru momentul său artistic. În public s-au aflat și prieteni ai artistului, precum Pavel Bartoș și Mihai Petre, cu ambii lucrând îndeaproape în mai multe ediții ale emisiunii „Românii au Talent”. 

Andi Moisescu a mixat la Untold. Foto Bianca Tămaș

Andi Moisescu însă nu este la prima experiență de acest fel. Omul de televiziune este pasionat de muzica electronică încă din perioada liceului, apoi a continuat la radio, iar în ultimii ani el a revenit să întrețină atmosfera la petreceri.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.