Cu rată de infectare peste 3 la mie, Clujul rămâne că săile închise. Vezi unde se joacă cu public

Categorii: Dans, Operă, Spectacol, Teatru

În urma situației epidemiologice anunțată luni, 25 ianuarie, la nivelulul județului Cluj rata incidenței a crescut la 3,07 la mia de locuitori, iar 234 persoane au fost confirmate Covid-19 și au fost înregistrate șase decese în ultimele 24 de ore, informează Clujul Politic.

Așadar sălile de spectacole rămân închise la aceste valori, conform legislației. Dar în țară se joacă deja cu public, s-au deschis sălile acolo unde rata de infectare a coborât sub 3 la mie.

Renmitul regizor Victor Ioan Frunză a postat pe Facebook institițiile de spectacole unde se joacă cu public:

” Teatrul Figura Studio, Gheorgheni, Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, Udvartér Teátrum din Tirgu Secuiesc, Tătărași din Iași, Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești, Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași, Opera Română din Iași, Teatrul „Maria Filotti” din Brăila, Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște, Teatrul Național „Aureliu Manea” din Turda, Teatrul „Alexandru Davilla” din Pitești, Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani, Teatrul „Bacovia” din Bacău, Teatrul Clasic din Arad, Teatrul Kamara din Arad, Trupa de Marionete din Arad, Teatrul „Regina Maria” din Oradea, Teatrul „Szigligeti Ede” din Oradea, Filarmonica de Stat Oradea, Teatrul Municipal din Miercurea Ciuc, Teatrul „Tamasi Aron” din Sfântu-Gheorghe, Teatrul „Birlic” din Fălticeni, Teatrul „Gong” din Sibiu, Teatrul Municipal din Baia Mare, Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu, Teatrul Național din Târgu-Mureș, Teatrul de Artă Deva, Teatrul de Nord din Satu Mare, Teatrul Dramatic „I.D.Sârbu” din Petroșani, Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu-Vâlcea, Teatrul Municipal “Matei Vișniec din Suceava, Teatrul Mr.Gh.Pastia Focsani. Din 27 ianuarie la Nottara și din 29 ianuarie și la „Țăndărică”. 5 februarie și la TNB. Din 6 februarie la Teatrul de Comedie.”, a anunțat Frunză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.