În 2013, la Cluj, prin inițiativa muzicianului Costi Cămărășan, chitarist, solist vocal și compozitor, fondator Compact, era lansată prima școală de rock din Ardeal, o formă de învățământ muzical liber deschis oricărui om pasionat și doritor să învețe un instrument muzical. De atunci și până acum, aici au trecut pragul spre muzică câteva sute de copii și tineri aspiranți în a deveni chitariști, bateriști, pianiști sau voci ale rockului. Pornind de la ideea că fiecare drum începe cu un pas, mulți dintre aceștia au devenit astăzi muzicieni în adevăratul sens al cuvântului pe lungul drum al muzicii.                 

Filosofia Rock Academy a fost din prima zi legată de ideea că muzica ne înconjoară și însoțește fiecare secvență a vieții, fiind un mod de a trăi mod armonios și fericit. 

Costi Cămărășan

Astăzi, Rock Academy împlinește 10 ani și datorită experienței și harului lui Costi Cămărășan, un om care a văzut mereu rockul ca pe o oază de libertate și creativitate pentru toate generațiile

Duminică, 2 aprilie, începând cu ora 17, la Euphoria Music Hall, se reunesc pentru a cânta și a celebra acest prim deceniu de Rock Academy, foștii și actualii elevi, foștii și actualii profesori, toți părinții și fanii care în tot acest răstimp au fost alături.             

Evenimentul este deschis oricui dorește să participe, ținuta nu este obligatorie însă buna dispozitie da!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *