Concertul FORZA ZU, aduce 40 de artişti dance şi rock pe Cluj Arena!

Actualitate Muzica

Concertul Forza ZU de pe Cluj Arena, organizat cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, va începe sâmbătă, 17 mai, de la ora 17.00.

Accesul pe stadion se face începând cu ora 15:00, iar intrarea este liberă în limita a 55.000 de persoane.

”Aceasta este capacitatea maximă a stadionului pentru eveniment. Vei primi o brățară verde care îți permite accesul pe Cluj Arena. Permitem accesul oamenilor de orice vârstă. Copiii mai mici de 14 ani trebuie să vină însoțiți de un adult. Este permis accesul cu aparate foto și camere de filmat. De asemenea ai voie să vii cu mâncare atât timp cât nu este într-un recipient dur. Deci poți să îți iei un sandviș cu tine dacă vrei”, precizează organizatorii., informează siteul ştiridecluj.ro

NU ESTE PERMIS ACCESUL CU băuturi, recipiente sau ambalaje dure (sticle, termosuri, cutii de metal, cutii de plastic, parfumuri, etc.) și umbrele. În caz că plouă trebuie să folosiți o pelerină de ploaie.

Accesul pe stadion se va face pe  7 porți deschise pentru accesul:  Tribuna 1 (lângă noua Sală a Sporturilor), cele de lângă Peluza Gazdelor (dinspre Hotel Sport) și cele de lângă Tribuna 2 (dinspre Parcul de Copii). Accesul către intrări se face din Aleea Stadionului și Splaiul Independenței.

De la ora 17:00, vor întreține atmosfera nişte DJ.

Forza Zu

De la ora 19:00 Buzdugan și Morar dau startul concertului.

Pe scenă vor urca: B.U.G. Mafia, Smiley, Alex Velea, Antonia, Elena Gheorghe, Horia Brenciu, Nicole Cherry, Andra, Raluka & DJ Sava, What’s Up, Cabron, Lora, Delia, Voltaj, Deepcentral, Andreea Banica, Shift & Marius Moga, Red Blonde, Sore, CRBL, Adda, Vama, Holograf, Anda Adam, Skizzo Skills, Speak, Mandinga, Maxim, Alina Eremia și Connect-R.

Concertul se încheie în jurul ore 1:00, dar apoi va fi AFTER PARTY.

2 thoughts on “Concertul FORZA ZU, aduce 40 de artişti dance şi rock pe Cluj Arena!

    1. Draga cititorule, nu putem ignora un eveniment unde au participat 45.000 din oameni. Suntem un cotidian cultural online de larga informatie. Avem subiecte, cum sa nu avem. Numai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *