Cel mai vechi jurnalist clujean cultural a ieșit la pensie

Actualitate Special

Cel mai vechi jurnalist clujean cultural a ieșit astăzi la pensie. Este vorba de Demostene Șofron, șeful departamentului de cultură de la Făclia. În ultimii ani el a coordonat paginile de cultură ale acestei publicații tipărite.

Clujul Cultural îi urează lui Demostene Șofron, un coleg de breaslă valoros, mult succes în continuare, pentru că e un spirit viu, un profesionist și un om de calitate.

Iată ce a scris Demostene pe facebook:

”Ultima zi de serviciu! Primul articol a fost sa fie interviul cu Maria Tunicka/dirijor, Statele Unite, ianuarie 1981. Tocmai am terminat ultimul interviu, cu dirijorul britanic Paul Mann, stabilit de ani buni deja la Cluj , interviu care va apare in editia de maine a cotidianului Faclia.
Tin sa le multumesc din suflet tuturor celor care au fost alaturi de mine in toti acesti ani. I- as aminti pe toti, mi- este teama de omisiuni, deloc voite. Sunt sigur ca ne vom reintalni si in saptamanile care urmeaza, voi continua sa fiu alaturi de voi in orice moment.
Tin sa multumesc familiei pentru sprijinul acordat, pentru intelegere, intr- o meserie ce cere din start, multe si insemnate sacrificii. Va imbratisez cu drag, Demostene Sofron ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *