Centru de Interes inaugurează o expoziție de artă digitală interactivă

Vizual

Explorările artistice digital-interactive ale studenților și profesorilor de la programul de masterat Digital Interactive Arts se văd la Centrul de Interes, în zilele de 24 și 25 martie 2023.

Vernisajul expoziției ”Waves” va avea loc în 24 martie, de la ora 19:00 și include un live performance al artistului austriac Klaus Obermaier, artist și profesor asociat invitat al programului de masterat Digital Interactive Arts. Expoziția va putea fi vizitată în zilele de 24 și 25 martie, între orele 19:00 și 22:00, în spațiul expozițional al Centrului de Interes ( str, Fabricii de Chibrituri 9A).

Intrarea e liberă!

Tema expoziției din acest an este reprezentarea undelor, a valurilor în tot ceea ce presupun acestea: lumina și sunetul ca unde de vibrație, natura și matematica, mișcarea corpului și codul computerizat. Publicul este așteptat să experimenteze câteva fragmente din lumile imaginate de profesori și studenți ai programului de masterat: Klaus Obermaier, Cristina Pop-Tiron, Agata Olteanu, Gergely Mátyás, Marta Winkler, Virgil Puiac, Péter Leidl, Florin Marc și studenta Erasmus Meritxell Pascual.

Organizatori: Federația Centrul de Interes, Digital Interactive Arts de la Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai, SPAȚIU INTACT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *