3 motive pentru care sa vizitezi un magazin de tablouri moderne

Categorii: Actualitate, Vizual

Cadourile reprezinta modul in care ne aratam afectiunea si aprecierea fata de o persoana draga. De asemenea, poate fi si un mod prin care sa ii aratam respectul nostru unei persoane cu care avem o relatie oficiala, profesionala. Relatiile inter-umane fac parte din viata noastra si au scopul de a ne imbunatati viata de zi cu zi.

Iata doar 3 motive pentru care sa oferi cadou portrete la comanda unei persoane:

  1. Calitatea. Calitatea este un aspect obligatoriu atunci cand alegem un cadou. Este mult mai indicat sa ne orientam catre o atentie mai mica, dar calitativa, decat sa ne aruncam la cadouri ce par impresionante, dar in realitate se situeaza la cel mai mic nivel din acest punct de vedere.

Un portret executat la comanda este o pictura realizata dupa o fotografie pe care clientul o trimite. Pictura este digitala, realizata cu tableta grafica de ultima generatie si, mai apoi, printata pe panza.

  1. Impactul. Din punct de vedere vizual, o astfel de pictura impresioneaza din primul moment mai ales can alegem cadouri pentru sotie. In primul rand, este vorba de calitatea executiei, tehnicile utilizate si aspectul deosebit. Un portret poate fi oferit cadou atat unui coleg de serviciu, cat si persoanei iubite sau unei rude.
  2. Emotia. Un portret realizat pe comanda este, cu siguranta, rezultatul unei amintiri frumoase. De regula, persoanele aleg fotografii de familie sau fotografie ce le includ pe ele si destinatarul cadoului. Fara nicio indoiala ca un astfel de cadou va genera instant o emotie puternica.

Alege tablouri originale pentru locuinta sau birou

Chiar daca vorbim de spatiile de locuit sau de cele in care ne desfasuram activitatea profesionala de zi cu zi, aspectul lor ne poate influenta intr-o masura considerabila. Decorul, mobila si nuantele folosite sunt elemente ce tin de aspectul per total al unei incaperi.

Alegerea acestor detalii necesita o atentie deosebita pentru ca ne pot modifica starea pozitiv sau negativ. Spre exemplu, unei persoane ii poate crea o stare de bine, de optimism si de buna-dispozitie un decor clasic, in nuante de nuc sau wenge. O alta, este incantata de alb si de nuante pale sau deschise. Subiectivitatea este elementul cheie in fiecare decor.

De pe peretii camerelor pe care urmeaza sa le amenajati nu trebuie sa lipseasca tablouri originale pe care le puteti gasi in unele magazine de tablouri din Romania. Lasati-va condus de spiritul creativ si alegeti un decor care nu este comun. In acest mod, veti personaliza spatiul si veti simti cu adevarat ca apartineti de acel loc.

Ce tablouri moderne se potrivesc intr-un spatiu luminos?

Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru dormitoarele luminoase decorate cu tablouri moderne. Ferestrele mari, eventual cu o usa din sticla pentru balcon si nuantele deschise sunt predominante intr-un astfel de decor modern. Mai departe, nu ramane decat sa va orientati catre cele mai frumoase decoratiuni care sa scoata in evidenta un astfel de dormitor in stilul modern.

Exista tablouri moderne pictate manual la preturi foarte accesibile. Cateva modele care s-ar incadra la perfectie intr-un astfel de cadru sunt picturile abstracte cu peisaje, flori sau chipuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *