„Ziua Drapelului Naţional„. Ceremonii militare și religioase

Categorii: Actualitate

Ceremonii militare și religioase au loc la Cluj sâmbătă, 25 iunie și duminică, 26 iunie, cu ocazia „Zilei Drapelului Naţional”.

Acestea încep sâmbătă, 25 iunie, de ora 19.00, în Piaţa Avram Iancu. Aici se va derula ceremonia de coborâre a Drapelului României și depunerea acestuia în Catedrala Mitropolitană.

La activitate va participa garda purtătoare a Drapelului Naţional constituită din militari ai Regimentului 317 ISR „Vlădeasa”, acompaniată de un trompet al Muzicii Militare a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

Ceremonii cu ocazia Zilei Drapelului: Înălțarea pe catarg

Duminică, 26 iunie 2022, de la ora 12.00, în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca va avea loc Slujba de sfinţire a Drapelului României.

Începând cu ora 12.30, în Piaţa Avram Iancu se va desfăşura ceremonia militară și religioasă de înălţare a Drapelului Național.

Acest momen va fi urma de defilarea gărzii de onoare.

Detaşamentul de onoare va fi constituit din militari ai Regimentului 317 ISR „Vlădeasa”, Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu”, Batalionului 55 Comunicaţii şi Informatică „Napoca” și Muzica Militară a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.