VIDEO. ”Dă Doamne în lume pace„ melodie în premieră lansată de Paște de clujenii Costi Cămărășan și Aurel Tămaș!

Categorii: Actualitate, Cooltura

Cunoscuții muzicieni clujeni Costi Cămărășan și Aurel Tămaș au lansat astăzi, 22 aprilie, în Vinerea Mare, melodia ”Dă Doamne în lume pace„ împreună cu trei soliste și un cor de copii.

Clujul Cultural a stat de vorbă cu Costi Cămărășan. ”După melodia ”Ard ruguri” a grupului unde cânt, Compact, solistul Aurel Tămaș, un prieten vechi, m-a sunat și mi-a spus că îi place mult și imediat mi-a propus să facem o piesă pentru normalitate si pace. Zis și făcut, am achiesat și am pornit direct colaborarea și rapid am înregistrat 1. Totul s-a derulat rapid și sunt foarte mulțumit de ce am realizat împreună mai ales că am ieșit din zona mea de rock, am mers spre alt gen muzical. Dar sunt satisfăcut de cum a ieșit„, a declarat pentru publicul Clujul Cultural compozitorul.

”În lumea de azi , volumul și ritmul înlocuiesc transmiterea stărilor frumoase cu mesaj pentru sufletul creștin ,iar înarmarea și războiul iau locul păcii și înțelegerii între oameni , vă aducem în darț o piesă în colaborare „De la Cluj”, a scris pe facebook Aurel Tămaș.

Distribuția din melodie: Aurel Tămaș – compoziție și voce, Costi Cămărășan -chitară, voce,aranjamente orchestrale, audio studio-mastering, Paula Crișan-voce, Dana Purcel-voce, Mihaela Grindean-voce, Antoniu Tămaș-voce. Grup vocal Orfeus, Alice Maria Mariș-colaborare textuală, Giorgiu studio-filmări-video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.