UNTOLD caută 2000 de voluntari

Categorii: Actualitate, Cooltura
Etichete: Cluj, Festival, UNTOLD

UNTOLD caută 2.000 de voluntari energici și dornici de aventură care să se alăture organizatorilor unuia dintre cele mai importante festivaluri de muzică din lume, transmit acestia.

Voluntarii sunt „o componentă importantă în organizare”, care vor contribui la experiența unică pe care UNTOLD o va oferi fanilor și artiștilor timp de 4 zile și 4 nopți. Aceștia pot face parte inclusiv din echipele artiștilor internaționali de top care vin la cea de-a șaptea ediție a festivalului – anunță organizatorii.

Potrivit acestora, oricine are peste 16 ani împliniți și „vrea să trăiască cea mai tare experiență de voluntariat la UNTOLD 2022”, la Cluj-Napoca, între 4 și 7 august, este așteptat să se înscrie online, până în 9 iunie, pe www.untold.com/volunteers/. După înscriere, voluntarii vor trece prin mai multe etape de selecție, iar răspunsurile pentru cei selectați vor fi anunțate până în 15 iunie.

Cei care se înscriu în programul de voluntariat pentru UNTOLD 2022 pot opta pentru trei departamente în care vor să își desfășoare activitatea – Acces, Acreditări, Angels, Check-in, Emergency Team, Logistică, Backstage, User Experience, Resolution și Stewarzi -, urmând a fi distribuiți la unul singur, în funcție de numărul de locuri disponibile și ordinea în care au selectat cele trei departamente. Înainte de festival, voluntarii vor participa la instructaje făcute de organizatori și traininguri personalizate pentru fiecare departament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.