„Unpredicted”, prima producție din stagiunea Váróterem Projekt la Zug.zone

Actualitate Teatru

Váróterem Projekt deschide porțile ZUG oficial pe 29 septembrie cu o producție proaspătă: de la ora 20 va avea loc premiera producției Unpredicted în regia lui Sinkó Ferenc.

Spectacolul Unpredicted poate fi vizionat pe 29 septembrie, vineri și pe 30 septembrie, sâmbătă, de la ora 20 la ZUG (str.Traian nr.40-42)

După spectacole precum Parallel, #cântecdelebădă sau Parental Ctrl, regizorul Sinkó Ferenc colaborează pentru prima dată cu actorii companiei noastre. Membrii echipei de creație sunt: Sipos Krisztina asistent regie, Gábor Zsófia decor si costume, Iszlai József compozitor, Sipos Júlia tehnician, și Almási Attila consultant tehnic. Cei care joacă sunt: Csepei Zsolt, Imecs-Magdó Levente, Sebők Maya și Udvari Tímea. 

În ceea ce privește restul stagiunii,sunt în pregătire alte trei premiere, așadar va urma o stagiune bogată pentru Váróterem Projekt. În data de 30 octombrie 2017, împreună cu Teatrul de Păpuși ”Puck” va fi prezentată producția Balada Balaurului în regia lui Imecs-Magdó Levente. Spectacolul are la bază poveștile elevilor de clasa III.- VII., ei fiind publicul țintă principal. În decembrie vom prezenta o nouă producție în regia lui Botos Bálint, iar în aprilie agresiunea în școală – bullying – va fi tema noii noastre producții în regia lui Cosmin Matei.

Pe lângă acestea, vom avea în program și producțiile noastre mai vechi, cum ar fi  Zero, Occupy Yourself, Marți – spectacol choirtemporan, precum și producția Reacting Chernobyl, cu care vom fi prezenți la numeroase festivaluri. Organizarea unui turneu cu trei stații în Ungaria în prima parte a lunii mai din 2018 face de asemenea parte din planurile noastre.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *