70 de artişti concertează împreună cu Bogdan Ota la Opera Maghiară

Etichete: Bogdan Ota, Cluj, concert, Ota

Pianistul și compozitorul Bogdan Ota va susţine un nou concert pe scena Operei Maghiare Cluj. Spectacolul UNITED, o poveste magică despre frumusețe, spirit și emoție,  un spectacol total de sunet, lumini și efecte speciale  va avea loc pe 31 octombrie, ora 20:00 la Opera Maghiară Cluj.

Peste 70 de artiști, muzică, balet și proiecții video se întâlnesc într-un spectacol  fabulos despre conexiunea spirituală dintre oameni și depășirea iluziei separării.

Un spectacol ce avertizează asupra necesității întoarcerii la esență – Iubirea. Publicul se va întreba cu siguranță, la final, de ce progresul tehnologic este atât de rupt de cel spiritual, între cele două existând o relație de antagonism, nicidecum de potențare reciprocă.

Artele se reunesc pe aceeași scenă, la fel și cele două orchestre, Nordic Sonata și Orchestra Operei Maghiare din Cluj-Napoca, într-un spectacol  tulburător, ce-și propune să recreeze legătura sufletească profundă dintre oameni prin frumusețe și emoție, dincolo de orice bariere fizice, mentale, etnice, religioase sau geografice.

Fanii clujeni ai artistului vor avea parte de o surpriză importantă cu ocazia acestui concert. Bogdan Ota va prezenta în primă audiție compoziții ce vor fi incluse pe viitorul său album, pe lângă lucrările muzicale incluse pe primul său CD intitulat ”Day of Wrath”, produs de casa de discuri Electrecord.

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universității de Arte ”George Enescu” din Iași, artistul român a ajuns extrem de cunoscut și apreciat în întreaga lume o dată cu participarea sa la competiția ”Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.

Biletele se vând la Opera Maghiară din Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.