Ultima săptămână de filme la Cinema Arta. Ce vedem?

Categorii: A 7-a
Etichete: Cinema Arta, Cluj, Film

Ultima săptămână dinaintea vacanței la Cinema Arta aduce pe lângă preferatele publicului și filme recent intrate în cinema, evenimente speciale, premiere și o avanpremieră, anunță instiția.

Astfel, marți, 5 iunie va fi proiectat R.M.N.- cel mai recent film al regizorului Cristian Mungiu și mult-așteptatul Evenimentul, un film cu un subiect extrem de actual și câștigătorul Leului de Aur IFF Veneția 2021.

Miercuri, la Colateral va avea loc vernisajul BLIND DATE #4 Eating Grapes at the Supermarket, urmat de proiecția filmului The Creators of Shopping Worlds, un documentar german cu subtitrări în limba engleză despre consumerism și știința din spatele său, dar și Almanah Cinema. Șase filme scurte semnate Radu Jude.

Joi rulează Cea mai rea fată din lume și Imaculat, iar vineri vedeți în premieră  Din zori până în zori, câștigătorul Premiului Special al Juriului la IFF Antalya, 2021, și Iluzii pierdute, o adaptare după romanul omonim al lui Honoré de Balzac care a avut nu mai puțin de 15 nominalizări la Premiile César.

Sâmbătă cei mici se pot bucura de animația Unde este Anne Frank?, pentru ca seara să o petrecem împreună la un get-together înainte de vacanță la proiecția Mandibule, în regia lui Quentin Dupieux, urmată de un vinyl set cu Sigílio Scattolini & Chill the Great.

Încheiem programul duminică cu proiecția F-SIDES Cineclub Invisible adversaries, un film despre sănătate mintală, și cu avanpremiera filmului câștigător al Ursului de Aur 2022, Alcarràs.

Programul complet e AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.