Teatrul Naţional Cluj a introdus intrarea pe bază de abonamente

Amatorii de teatru au ocazia din această stagiune să intre la spectacolele Teatrului Naţional Cluj pe bază de abonamente! Abonamentele sunt pe mai multe categorii Junior, Young şi Senior. Cele trei categorii de abonamente costă 30 de lei şi se adresează în exclusivitate pensionarilor, elevilor şi studenţilor. Aceste categorii  beneficiază de câte şase bilete la teatru, pentru ei şi invitaţii lor, la oricare dintre spectacolele din stagiune. dar cu excepţia unor premiere.

TNC a introdus şi abonamentele Silver şi Gold, în valoare de 60 de lei şi, respectiv, 90 de lei. Acestea pot fi cumpărate de toate categoriile de spectatori şi asigură locuri preferenţiale în sală.

Cel mai scump abonament este cel Platinum, care costă 1000 de lei. Cumpărătorii acestora pot intra nelimitat la orice spectacol al Teatrului Naţional, şi accesul se face la cele mai bune poziţii din sală, în primele rânduri.

Oficialii TNC recomandă celor care cumpără orice tip de abonamente să îşi rezerve locurile cu cel puţin o zi înainte de debutul spectacolului, la Agenţia teatrală.

Abonamentele pot fi achiziționate de la Agenție dar şi pe internet, online, de pe siteul  biletmaster.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.