Tabără Etnografică de Vară în Parcul Etnografic Romulus Vuia

Actualitate

În perioada 2 iulie – 27 iulie 2018, Tabăra Etnografică de Vară organizată de Muzeul Etnografic al Transilvaniei invită elevii (începând de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a) la relaxare și creativitate.

Atelierele propuse:

Podoabe din mărgele (confecționare de zgărdițe, brățări)

Pictură de icoane pe sticlă

Modelaj în lut

Cusături pe pânză (și alte tehnici textile).

Activitățile se desfășoară în aer liber, în Parcul Etnografic Romulus Vuia, de luni până vineri, între orele 10 – 14.

Participarea la ateliere se face prin rotație zilnică, 1 atelier/zi (exemplu: luni- copilul participă la atelierul de Podoabe din Mărgele, marți- copilul participă la atelierul de Modelaj în Lut, ș.a.m.d.)

Înscrierile se fac pe serii de câte 5 zile, numărul de locuri disponibile/atelier fiind de 10 copii. Înscrieri se pot face telefonic,  de luni până vineri, între orele 9-14, la nr. telefon 0788.100.243.

În situația în care copilul nu se prezintă în prima zi a săptămânii pentru care ați făcut înscrierea și nu ni se comunică telefonic menținerea înscrierii, ne rezervăm dreptul de a înscrie o altă persoană.

Vârsta participanților:  6 ani (împliniți) – 14 ani.,

Taxa de participare: 25 lei/zi, respectiv 125 lei/săptămână (se achită la începutul unei serii de 5 zile).

În situațiile în care, din diverse motive (plecare din localitate etc.), părinții solicită înscrierea copiilor pentru o perioadă mai scurtă de 5 zile, vă rugăm să ne comunicați acest lucru la înscriere. Pentru înscrierea copiilor,părinții/însoțitorii trebuie să aibă asupra lor actul de identitate.

Pentru detalii legate de modul de desfășurare a Taberei, este disponibil Regulamentul de desfășurare a Taberei 2018, pe site-ul Muzeului Etnografic al Transilvaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *