Știai că există un portal al imobilelor de lux din Romania?

Categorii: Actualitate

LuxuryImob.ro este primul portal al imobilelor de lux din Romania si a aparut pe piata in 2018.

Acest site are ca scop realizarea legaturii intre clienti si proprietari sau agentii de vanzari din piata de imobiliare de lux din Romania.

Cum a aparut site-ul LuxuryImob.ro?

Meritul lansarii portalului LuxuryImob.ro este al lui Alexandru Botez, manager cu experienta de peste 17 ani in piata imobiliara. 

Alexandru a constatat ca site-urile de anunturi imobiliare din Romania sunt prea generaliste, iar pe piata de imobile de lux, desi exista cerere, nu a fost realizat niciun site dedicat acestor proprietati.

LuxuryImob.ro are rolul de promovare si publicitate online a imobilelor scoase la vanzare sau in chirie de catre proprietari si agentii imobiliare.

Portalul Luxuryimob.ro prezinta cele mai importante vanzari de apartamente si case de lux, inchirieri apartamente si case de lux, proiecte noi rezidentiale, birouri de inchiriat sau vanzare, dar si piata de turism de lux din Romania, oferind imobile speciale pentru vacante, ambele domenii avand aceeasi baza, proprietati imobiliare fermecatoare.

Alexandru Botez si-a propus ca portalul Luxuryimob.ro sa ofere o experienta unica prin pasiune si profesionalism care imbratiseaza un interes comun: luxul.

Potentialii clienti ai proprietatilor imobiliare de lux care acceseaza portalul LUXURYIMOB au posibilitatea de a naviga prin multiple oferte de vanzare si inchiriere, pentru diferite categorii: apartamente, case / vile, penthouse, terenuri, hoteluri sau pensiuni de vanzare si birouri / comercial de vanzare sau inchiriere.

Ce proprietati imobiliare de lux gasesti pe LuxuryImob.ro?

De exemplu, poti gasi multiple anunturi pentru penthouses Bucuresti de inchiriat cu preturi de la 2.000 euro / luna pana la +9.000 euro / luna.

Daca nu doresti sa inchiriezi, nicio problema. Pe luxuryimob.ro gasesti si proprietati imobiliare de lux din majoritatea oraselor mari din Romania pe care le poti achizitiona ca investitie. La munte in zona Brasov si Valea Prahovei cu staiunile de renume cum ar fi Sinaia si Predeal sau la mare in Constanta si in special in Mamaia si Mamaia Nord care s-a dezvoltat in ultimii ani.

Concret, pe site-ul LuxuryImob poti accesa sectiunea de vanzari apartamente Bucuresti unde vei gasi unele dintre cele mai premium apartamente de lux disponibile la vanzare in toate sectoarele si zonele exclusiviste din Bucuresti.

De asemenea, pe portalul LuxuryImob.ro poti gasi si anunturi pentru Penthouse-uri si Vile de vanzare in nordul Bucurestiului care trec de 2.000.000 euro sau case in Cluj care se apropie sau trec de 500.000 de euro.

O alta proprietate imobiliara de lux care completeaza portofoliul de anunturi disponibile pe LuxuryImob.ro este un palat de vanzare la 25.000.000 EURO.

Palatul Bragadiru din Bucuresti, situat in zona Unirii, este probabil una dintre cele mai luxoase proprietati imobiliare disponibile la vanzare pe portalul LuxuryImob.

Acest palat este de vanzare la pretul 25.000.000 EURO, pentru acest pret se vinde palatul cu 87 de camere si cu o suprafata utila de 7.253mp.

Palatul este renovat si se vinde separat de gradina cu 12.500.000 EURO sau in totalitate cu teren de 16.491 mp, la pretul mentionat anterior.

Dupa cum poti observa, portofoliul diversificat de anunturi pentru proprietati imobiliare de lux ajuta portalul LuxuryImob.ro sa ofere un avantaj semnificativ, si anume accesul facil la proprietati imobiliare premium.

Indiferent ce cauti, daca doresti o proprietate imobiliara de lux, portalul LuxuryImob.ro este site-ul pe care trebui sa cauti daca nu doresti sa pierzi timp prea mult si sa iei legatura usor cu proprietarul, agentia, dezvoltatorul sau agentul imobiliar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.