Scriitorul Frédéric Beigbeder, plasat în custodia poliţiei în cadrul unei anchete preliminare pentru viol

Carte Esenţial

Scriitorul Frédéric Beigbeder, 58 de ani, a fost reţinut marţi în cadrul unei anchete preliminare privind o acuzaţie de viol, potrivit franceinfo şi France Télévisions care citează o sursă din Poliţie. El a fost convocat la secţia de poliţie în jurul orei 9.00, pentru a fi interogat în cadrul anchetei preliminare.

Potrivit informaţiilor franceinfo, împotriva scriitorului a fost depusă o plângere în timpul verii de către o tânără. Ea susţine că a avut o primă întâlnire sexuală consimţită cu el, urmată de o a doua întâlnire ne-consimţită în aceeaşi noapte. Evenimentele au avut loc într-o cameră de hotel.

În 2008, Frédéric Beigbeder a fost arestat în mijlocul Parisului pentru consum şi posesie de cocaină. El şi-a făcut mea culpa în iunie 2022, într-un articol pentru L’Obs, în care a declarat că „şi-a luat adio de la cocaină”, care devenise „un drog pentru bătrâni”, şi că „scrie uşor, treaz şi sobru”.

În urmă cu câteva luni, el a insistat asupra faptului că acum „şi-a schimbat complet viaţa” în raiul său basc din Guéthary, unde locuieşte din 2017 împreună cu a treia sa soţie, Lara Micheli, fotograf, şi cei doi copii ai lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *