Schimbare la revista Tribuna. Criticul de film Pavel Azap e noul adjunct. Arman este în continuare manager

Categorii: Carte, Esenţial
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Exclusiv. Schimbare în conducerea editorială a prestigioasei reviste de cultură Tribuna, instituţie de cultură subordonată Consiliului Judeţean.

Din 5 iunie 2015 noul redactor şef adjunct al revistei este cunoscutul critic de film şi poet Ioan Pavel Azap, vechi gazetar clujean şi redactor al Tribunei. Azap este membru al Uniunii Scriitorilor, filiala Cluj.

El în înlocuieşte pe teatrologul Claudiu Groza în funcţia de redactor-şef adjunct. Managerul revistei rămâne avocatul Mircea Arman.

Criticul de la Tribuna, Ioan Pavel Azap, e de părare că INF ar putea fi util.
Criticul de film de la Tribuna, Ioan Pavel Azap, noul redactor-şef adjunct

„Da, confirm că am preluat această  responsabilitate de la colegul meu Claudiu Groza din 5 iunie 2015. A fost o preluare colegială a mandatului, noi suntem prieteni buni cu Claudiu. Îmi propun ca atmosfera bună de la Tribuna să continue şi să îmbunătăţim şi mai mult calitatea revistei. Precizez că manager este dl. Arman şi eu sunt al doilea în ierarhie, la noi nu exista funcţia de redactor-şef plin. Tribuna merge înainte”, a declarat pentru clujulcultural.ro Ioan Pavel Azap.

 

Împreună cu managerul Tribunei, Azap are responsabilitatea articolelor şi studiilor publicate de Tribuna. Revista, înfiinţată de Ioan Slavici, este un bilunar de cultură.

Reporterul clujulcultural.ro a contactat Consiliul Judeţean cerând forului care finanţează apariţia Tribunei informaţii despre mandatul lui Mircea Arman la conducerea prestigioasei reviste.

Consiliul Judeţean nu a răspuns încă solicitării siteului. Vom reveni cu completări.

Articole despre situaţia din trecut la Tribuna sub conducerea lui Mircea Arman, publicate de clujulcultural.ro, puteţi citi AICI,  AICI, AICI, AICI, AICI şi AICI

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.