„Salata de cuvinte” sau poezia ca simptom al schizofreniei

Categorii: Carte, Poezie

La librăria Book Corner (bd. Eroilor, nr. 15) a avut loc, joi, 17 ianuarie de la ora 18.00, lansarea volumului de versuri “Salata de cuvinte” (editura Charmides), volumul de debut al poetei Sandra Cibicenco.

Volumul a fost prezentat de poetii Ion Mureşan, Andrei Doboş, Gabriel Bota şi editorul Gavril Ţărmure. Moderator a fost Valentin Derevlean, administratorul rețelei clujene de libării Book Corner.


Sandra Cibicenco este absolventă a Facultăţii de Istorie şi Filosofie a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, secţia Filosofie, are un doctorat in filosofie cu o teza despre folclorul în opera lui Mircea Eliade. Actualmente ea este redactor şi PR al editurii Şcoala Ardeleană.

”Cartea este structurată în șapte secțiuni, de la începutul bolii și până la final, ”Salata de cuvinte” este un simptom al schizofreniei care este sinonim cu fuga de idei, momentul când cel afectat deja nu mai poate să-și găseacă o coerență, nici în vorbire nici în gândire”, a spus Sandra Cibincenco pentru TVR Cluj.

Sandra Cibicenco este si membră a Cenaclului UBB, coordonat de poetul Ion Mureşan.

Poetul Gabriel Bota despre poezia Sandrei Cibicenco:

Poetul Andrei Doboș despre „Salata de cuvinte”:

Poeta Sandra Cibicenco recită la lansarea cărții de debut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.