Renumita Casă cu magnolii a fost scoasă la vânzare. Vezi cât costă

Etichete: Cluj

Una din casele cunoscute în Cluj, Casa cu magnolii, celebră în oraș datorită unei magnolii superbe din apropiere, a fost scoasă la vânzare. Casa este situată pe strada I.C. Brătianu, la nr.34, în centrul Clujului și este binecunoscută mai ales în mediul online. Anual, când magnolia de lângă ea înflorește dar și în restul anului când are vegetație care se scurge peste ea, apar zeci de fotografii în mediul online.

Mult timp aceasta a părut părăsită dar acum este renovată și scoasă la vânzare.

Proiecție la Scena Urbană în fața casei cu magnolii, când încă nu era renovată dar cu magnolia înflorită

În curtea acesteia înflorește anual un copac generos cu magnolii. Acoperişul casei e acoperit cu petale desprinse şi, din când în când, vântul mai duce câteva flori pe stradă. Este o casă romantică, pe una din străzile relativ înguste din centrul Clujului dar aglomerată datorită traficului auto și a elevilor și studenților care o tranzitează.

Reporterul Clujul Cultural a discutat cu proprietarii care au furnizat informații pentru potențiali cumpărători.

”Prețul casei este de 550,000 de euro. Are 310 mp din care 120 mp utili. Are pod, subsol de 60 mp. E monument istoric, dar avem aprobarea de la Comisia Monumentelor Istorice că se mai poate ridica un nivel. Există și o mică curte interioară. Suntem doi proprietari”, a spus unul dintre aceștia.

Și poarta casei este una atrăgătoare iar casa după aspect are vechime. Zona în care e situată este foarte scumpă fiind centrul municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele știri