Proiectul Vamos a la playa al Urbannect a umplut până la refuz Plaja Grigorescu. Concert acustic Luna Amară de succes

Categorii: Cooltura, Special

Sute de clujeni au umplut până la refuz plaja din Grigorescu la concertul live acustic al trupei de rock alternativ Luna Amară, trupă a cărui lider e artistul Mihnea Blidariu, cunoscut și ca un important activist civic.

 

Foto Clujulcultural.ro

Concertul a avut loc în cadrul proiectului Vamos a la playa derulat de Asociația Urbannect condusă de arhitectul Dan Clinci. Urbannect se află ascensiune pe piața ONG-urilor locale care fac diverse proiecte sociale și culturale după inaugurarea cu mare succes e spațiului H33, fost depozit al companiei clujene Prodvinalco, pe strada Horea nr.33.

H33, noua casă pentru artiștii clujeni. Doar trei zile

 

Acum Urbannect s-a asociat cu Centrul Cultural Clujean, fosta asociație cluj- capitală culturală 2021, în cadrul evenimentulului Someș Sunt Riveran, aflat la a doua ediție.

Citiți mai jos toate detaliile si PROGRAMUL COMPLET al evenimentelor:

Trei zile în care râul care trece prin Cluj devine punct de atracție în cadrul Someș Sunt Riveran #2

 

Revenind la inițiativă intitulată Vamos a la playa și concertul rockerilor de la Luna Amară să spunem că atmosfera a fost extraordinară. Concertul a ținut de la 20.00 la 22.30. Publicul a stat pe iarbă, a savurat o bere  la pahar, rece, la 7 lei, un hot dog la 8 lei, o felie de pizza la 7 lei sau o piadină mare la 20 de lei.

Atmosfera a fost liniștită, s-a cântat, s-a aplaudat, a fost foarte frumos.

Cei de la Urbannect au amenajat plaja cu piscine pentru copii, cu o superbă tiroliană peste Someș, luminată, cu un bar pe plajă, cu scaune si fotolii din paleți, cu scenă pentru concerte. 

Tiroliana Urbannect. Foto Clujulcultural.ro

 

Clujulcultural.ro vă oferă o filmare de la plaja Grigorescu din cadrul inițiativei Vamos a la playa:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *