Proiecție ”Incă două lozuri” în prezenta actorilor la Cinema Florin Piersic

A 7-a Esenţial

Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol revin pe marile ecrane cu Încă Două Lozuri,  continuarea filmului de succes din 2016. Cea mai așteptată comedie a anului a fost prezentă și la Festivalul Internațional de Film Transilvania TIFF, iar cele două proiecții au fost urmărite, la fel ca în 2016, cu sălile pline. 

Filmul Încă Două Lozuri se va lansa joi, 26 octombrie,ora 19.30,  la Cinema Teatru Florin Piersic în prezența actorilor,  Alexandru Papadopol și Dorian Boguțå! Vino și tu la AVANPREMIERA de gală

Comedia Încă Două Lozuri a fost filmată în perioada septembrie – octombrie 2022 și aprilie – mai 2023. Printre locațiile unde s-a filmat pelicula se numără  București, Slatina, Craiova, Curtea de Argeș, Ploiești, Băiculești, Decindea, Giurgiu, Mihai Bravu, Corabia, Limanu și Platourile Giulești. Echipa a revenit și în locuri în care s-a filmat în urmă cu 7 ani. A observat cu această ocazie cât de mult s-au schimbat unele orașe din 2016 încoace. Au găsit în Turnu Măgurele, Alexandria sau Ploiești străzi mai aglomerate de mașini, clădiri refăcute, altele distruse, așa că anumite decoruri au fost recreate de la zero, într-un platou de filmare. 

Din distribuția filmului fac parte următorii actori: Dragos Bucur, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol, Iulian Postelnicu, Rodica Lazăr, Mihai Bobonete și Ilona Brezoianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *