Primul film al lui Tedy Necula, „Coborâm la prima”, proiecție de gală la Cinema Victoria

Categorii: A 7-a

Proiecția de Gală a filmului Coborâm la prima, semnat de regizorul Tedy Necula va avea loc joi, 1 noiembrie, ora 20.00, la Cinema Victoria.

La eveniment participă echipa filmului, proiecția fiind urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Filmul îi are în distribuție pe: Iulian Burciu, Grumăzescu Cezar, Victoria Cociaș, Constantin Cotimanis, Dana Porlogea, Constantin Drăgănescu. 

Bilete disponibile AICI

Filmul va rula la Cinema Victoria în luna noiembrie.

Coborâm la prima este debutul în lungmetraj al lui Tedy Necula. Filmul este o poveste inspirațională despre natura umană și despre comportamentul în situații de criză, dar și despre cum poți să descoperi cu adevarat pe cineva dacă ai timp să-l asculți.
Acțiunea se petrece în dimineața de după tragedia din clubul Colectiv. Al doilea vagon al metroului rămâne blocat înainte de stație, iar împrejurarea îi apropie pe oameni.

„Este o poveste pe care o trăim în fiecare zi, suntem în metrou aşa cum suntem şi în lume – unii lângă alţii, împreună –, iar dacă ne deschidem vedem că avem ce împărtăşi. Nu e un film despre Colectiv, dar viaţa nu poate nega evenimentul. Sunt poveşti paralele din vieţile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificaţie specială pentru unii“, spune regizorul Tedy Necula.

Tedy Necula, în vârstă de 28 ani, a devenit cunoscut încă din copilărie, când a fost protagonistul filmului „Noro“ (2002), al regizorului Radu Gabrea. Tedy Necula este autor de filme documentare şi un cunoscut speaker motivaţional.
Filmul este dedicat regretatului regizorului Radu Gabrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.