Premieră. O seară de divertisment la Reactor în 2021

Categorii: Actualitate, Teatru
Etichete: premiera, Reactor, teatru

Studioul Reactor de creație și experiment din strada Petőfi Sandor nr. 4 se va deschide pentru prima oară în 2021, pentru un public redus și cu măsuri de siguranță specifice prevenirii contaminării cu SARS-COV2.

Spectacolul O seară de divertisment la Reactor este o creație colectivă a echipei artistice formată din actorii Lucia Mărneanu, Alina Mișoc, Calița Nantu, Lucian Teodor Rus, Doru Taloș, Adonis Tanța, pianista Renata Burcă, scenograful Mihai Păcurar, regizorul Cristian Ban, cu Daniela Muntean asistentă de regie și Cătălin Filip responsabil de sunet și lumini.

Este o abordare contemporan-ironică a teatrului de revistă, coordonată de regizorul Cristian Ban. 11 mai, ora 19:00 – Avanpremiera, 12 mai, ora 19:00 – Premiera

După un an dificil, Doru, Lucian, Adonis, Lucia, Calița, Alina și Renata încearcă să ofere publicului o seara de divertisment în care să uităm cu toții de problemele cu care ne confruntăm zi de zi. Problema e că cei șapte urmează să îi interpreteze pe Marcel, Marius, Mircea, Mariana, Monica, Mălina si Màrta, iar asta e cea mai mică dintre problemele care urmează să apară în spectacol. 

Spectacolul are o durată de 90 de minute și este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani. Biletele la cele două evenimente se pot achiziționa online, de pe site-ul Eventbook.

Spectacolul este produs în cadrul programului cultural „Postuman. Abordări performative”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național AFCN.
Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul www.reactor-cluj.com sau pe www.facebook.com/ReactorCluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.