Nunta lui Figaro de W.A. MOZART este premiera noii stagiuni, la Opera Română

Esenţial Operă Spectacol

Momente muzicale spectaculoase, regie și costume impresionante, toate vor avea loc în cea mai nouă producție a Operei Naționale Române Cluj-Napoca. Premiera, „Le nozze di Figaro”, de Wolfgang Amadeus Mozart va fi prezentată în fața publicului iubitor de frumos și muzică desăvârșită sâmbătă, 23 septembrie și duminică, 24 septembrie.

O lucrare spectaculoasă, recunoscută la nivel internațional ca o capodoperă datorită complexității sale, a poveștii fascinante și a momentelor muzicale deosebite, spectacolul „Le nozze di Figaro”  va fi prezentat în două distribuții diferite, astfel că spectatorii vor avea ocazia în ambele seri să se bucure de interpretări unice, asistând, de fapt, la două premiere, aflate sub conducerea muzicală a Maestrului dirijor David Crescenzi.

Într-o adaptare după piesa de teatru franceză „La Folle Journée, ou Le Mariage de Figaro”, opera mozartiană prezintă o poveste fascinantă despre dragoste, căsătorie și relații complicate: Figaro și Susanna, servitorii de la curtea Contelui Almaviva, se pregătesc de cel mai important eveniment din viața lor, nunta. Iubirea pe care și-o poartă unul altuia este însă perturbată de dorințele dezonorante ale contelui față de viitoarea mireasă. Vor reuși Figaro și Susanna să învingă orice obstacol și să-și unească destinele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *