Liviu Vîrciu şi Ioan Isaiu vin la Cluj în comedia „Menage a trois”

Categorii: Actualitate, Teatru
Casa de Cultură a Studenţilor găzduieşte  vineri, 25 aprilie, ora 19.00,comedia „Menage a trois”  de Neil Simon, o comedie ca un sitcom.
Doi ziariști flămânzi din America, jucaţi de Liviu Vârciu și Ioan Isaiu, vor să vândă un ziar cu nume predestinat situației lor financiare – COLAPS. Unul dintre ziariști iese cu bătrâna care le închiriază apartamentul, pentru a fi scutiți de chirie. În apartamentul de vis-a-vis se mută o tânără superbă (Anca Lăcusteanu). Unul dintre ziariști se îndrăgostește iremediabil de tânără. Ea se îndrăgostește de celălalt cu toate că în două luni se va mărita cu un ofițer de marină. Triunghiul amoros se transformă într-un pătrat.
Un  bilet de intrare costă  20 de lei. Biletele se pot achizitiona de la agentia teatrala a Teatrului National, la agenția Casei Studenților, pe bilete.ro, sau la nr de telefon 0745365890.
Liviu-Varciu-
Cine sunt actorii:
LIVIU VÂRCIU- vedeta T.V., care debutează ca actor de teatru, după ce a simțit gustul actoriei în filmele Secretul Mariei, State de România, Moștenirea, Ho, ho, ho 2. Este prezentator la Kanal D și un mare show-man.
IOAN ISAIU – sex simbolul cinematografiei romanesti, care demonstreaza ca este un actor complet – de teatru si de film. Dupa un come-back spectaculos din Noua Zeelanda, Singapore si Hollywood, actorul spune ca se simte extraordinar in Romania si ca iubeste publicul din Cluj, pentru care are un respect teribil, el fiind actor multi ani la Teatrul National.
ANCA LĂCUSTEANU poate fi văzută în Cluj în spectacolele Shakespeare, I love you, Norway. Today, Edith Piaf, Serbia, mon amour, Regia ii apartine lui Sorin Misiriantu, clujeanul care a jucat alaturi de Armand Assante (el fiind totodata si actor) si care a regizat spectacole care se joaca de foarte multi ani in Nationalul clujean, cum ar fi: Cerere in casatorie, de A.P. Cehov Trainspotting, de Harry Gibson (mare succes de public) Artă, de Yasmina Reza Dansul morții, de A. Strindberg Pasarea Ibis, cu care a castigat premiul de popularitate la festivalul de teatru din Lahore, Pakistan Richard al III-lea, de W. Shakespeare.
Producător este Sorin Misirianţu, promotorul şi managerul Teatrului de Club Diesel, un teatru care a implinit trei ani de existenta si care se bucura de un succes impresionant.

2 răspunsuri

  1. Articol penibil.Asta e teatrul particular din Romania, cu ”actorul” Liviu Varciu?! O comedie ca un sitcom, cum scrieti= teatru bulevardier, pentru cei trecuti prin scoala.
    Nu comentez felul in care povestiti piesa, de un umor involuntar penibil.
    Macar sper ca ati luat bani ca sa promovati asta, ar fi o scuza…

    1. Nu am luat bani. Noi promovam piesele de teatru gratis. Si va asigurăm că e o piesă de calitate. Să veniţi să o vedeţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.