Liliacul de Revelion pe Scena Operei române clujene!

Esenţial Operă

Cu momente comice și arii memorabile, Liliacul este alegerea perfectă pentru a sărbători Revelionul într-un mod inedit și de neuitat!

Aventurile lui Gabriel von Eisenstein și ale soției sale, Rosalinde, vor captiva publicul într-o poveste plină de veselie și surprize. Personajele amuzante, atmosfera vibrantă și muzica fermecătoare îți promit o seară memorabilă în compania soliștilor, corului și a orchestrei Operei române clujene. 

Pășind în povestea operetei, somptuosul bal mascat prinde viață, luminând curtea prințului Orlofsky și reprezentând cadrul perfect pentru intersecția picantă a personajelor, fiecare în propria deghizare: bogatul cuplu burghez cu probleme în căsnicie, servitoarea soției și sora ei pretențioasă, un temnicer sfătos și vertical. Cu toții pornesc într-o călătorie plină de umor – începută în salonul de dans și încheiată la închisoare –, care prilejuiește felurite oportunități pentru farse și umor, dar și pentru emoții sincere și o perspectivă surprinzător de realistă asupra vieții, presărată cu râsete și șampanie din abundență.

Publicul se va bucura de invitați de seamă, artiști îndrăgiți și cu voci extraordinare! Soprana Lorena Puican va interpreta rolul Rosalindei, soția lui Eisenstein. Contratenorul Alexandru Costea – o voce deosebită, unică în România – va da glas prințului Orlofsky. Surpriza serii este tocmai gardianul închisorii, Frosch, personaj interpretat de îndrăgitul actor Bogdan Bob Rădulescu

Cele trei reprezentații ale spectacolului Liliacul vor avea loc î30 și 31 decembrie, ora 18:00 și 7 ianuarie, ora 18:30!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *