Jumătate din biletele VIP la concertul James Blunt au fost vândute. Vezi mesajul artistului

Categorii: Actualitate, Muzica

Concertul artistului britanic James Blunt, eveniment principal alFestivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TiMAF 2014 se bucură de atenţia publicului din România. În topul preferinţelor se află biletele destinate categoriei VIP, cu o cifră de vânzări de peste 50 %, aceasta  fiind şi cea mai bine vândută categorie de bilete pentru acest eveniment, anunţă organizatorii de la TiMAF.

Preţul unui bilet la categoria VIP este de 250 de lei şi poate fi achiziţionat din magazinele Germanos, Inmedio, Diverta, Poşta Română şi on-line, de pe www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj – Napoca, în data de 31 octombrie 2014 şi include în exclusivitate România în turneul mondial oficial al artistului, “Moonlanding World Tour 2014”.

Aflat deja în turneu, James Blunt a transmis un mesaj publicului din Romania: “Salut! Sunt James Blunt şi voi concerta pe arena (Sala Polivalentă) din Cluj, în 31 octombrie. Ne vedem acolo!”

Cea de a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania va avea loc sub deviza “stART” în perioada 3 – 19 octombrie 2014 şi va cuprinde spectacole cu artişti internaţionali si naţionali, petreceri, competiţii de muzică, dans, fashion şi graffiti, “Caravana Artelor” şi reprezentaţii ale tuturor artelor. Evenimentele vor avea loc în peste 50 de locaţii din Cluj – Napoca, cu implicarea a peste 200 de voluntari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.