Isteria UNTOLD Festival! 10.000 de abonamente vândute în mai puțin de 24 de ore

Categorii: Actualitate, Muzica

Isteria UNTOLD Festival!  Toți cei care s-au pre-înregistrat pe site-ul festivalului au primit miercuri, 14 ianuarie, un mail cu o surpriză de proporții. Mult doritele bilete pentru festivalul Untold, unde vor concerta David Guetta, Avicii și mulți alți artiști, s-au pus în vânzare în regim Early-Bird la prețul de 189 lei + taxe eventim. Oferta era limitată la 5000 de abonamente, însă acestea s-au epuizat în trei ore. Decizia organizatorilor a fost de a le suplimenta cu alte 5000 de abonamente, care s-au epuizat în  15 ianuarie.

Davit Guetta final - fara untold - poster A3

Datorită cererii foarte mari, luni, 19 ianuarie, organizatorii festivalului vor mai lansa spre vânzare încă 5000 de abonamente de tip Early-Bird pe site-ul și în rețeaua Eventim la prețul de 189 de lei + taxe eventim urmând ca, după epuizarea acestora să fie lansat un nou preț pentru abonamente.

Primii headlineri ai festivalului organizat cu ocazia Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană a Tineretului au fost anunțati în Piața Unirii din Cluj-Napoca, la petrecerea dintre ani, de către primarul Emil Boc. Dj-ul suedez Avicii va veni pentru prima oară în România, iar francezul David Guetta va fi pentru prima dată live outdoor și își va promova proaspăt lansatul album, Listen.

Pre-înregistrările de pe site continuă și oferă posibilitatea doritorilor de a adăuga numele artiștilor pe care își doresc să îi vadă și să îi asculte la Untold Festival. Pe primele două locuri se află cei 2 headlineri anunțați până acum, iar în topul preferințelor celor peste 22 de mii de înscriși se află: Martin Garrix, Passenger, Arctic Monkeys, Ed Sheeran, ATB, Tinie Tempah urmate de alte peste 1800 de propuneri. Organizatorii promit că în 29 ianuarie vor anunța o nouă listă cu artiști care vor participa la festival și care acoperă diverse genuri muzicale, făcând din acest festival unul dedicat publicului larg.

avicii final.1jpg

Cererea pentru abonamente a fost foarte mare încă din 23 decembrie 2014 când organizatorii au lansat 1000 de abonamente în regim Super Early Bird care s-au vândut la prețul special de 100 de lei în doar 5 zile, fără ca cei care le-au cumpărat să știe numele festivalului sau artiștii care vor urca pe scene.

Untold Festival se va desfășura între 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca și este evenimentul major al Cluj Capitala Europeană a Tineretului 2015. În cadrul festivalului verii vor fi activate mai multe zone ale orașului cu multe activități și peste 10 scene. Organizatorii așteaptă peste 300.000 de participanți în cele 4 zile de festival

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.