Întârziere şi înghesuială la spectacolul intitulat Corul Armatei Roşii

Categorii: Cooltura, Esenţial
Etichete: armata, cor, rusia, spectacol

UPDATE:

„Din păcate, spectacolul a inceput cu o ora mai târziu, ca urmare a unei situaţii neprevăzute. Autocarul care a asigurat transportul artiştilor din Ungaria la Cluj a avut o întârziere de două ore, faţă de programul stabilit iniţial. Deşi, am încercat să recuperăm acel interval de timp, staţionările obligatorii din diagrama precum şi controlul vamal au facut imposibilă recuperarea întârzierii. Odată ajunși la Cluj, artiştii au avut nevoie de repetiţiile pentru spectaco.

În ceea ce priveşte aspectul sonorizării, vă putem asigura de faptul că sunetul a corespuns în totalitate, conform rider-ului tehnic impus de managementul artistic. Regretăm neplăcerile cauzate în rândul publicului”  a  explicat Nicoleta Iion, PR Manager al Asociaţiei Culturale Spectaculis, organizatorul spectacolului.

–––––––––––––––––––––-

Circa o oră au aşteptat clujenii ca să intre în Sala Polivalentă la spectacolul intitulat Corul Armatei Roşii organizat luni seara de Asociaţia Culturală Spectaculis din Bucureşti, ne-a informat un cititor al siteului prezent la concert.

Acesta ne-a trimis şi trei fotografii de la spectacol, unul cu înghesuiala de la intrare, una cu biletul de intrare şi o alta cu atmosfera din sală.

Deşi showul trebuia să înceapă la ora 20.00, aşa cum scrie pe bilete, accesul în sală a început la ora …20.15. Showul a început mult mai târziu !

bilet red army
Bilet si ora cand a inceput sa se intre la spectacolul Red Army Choir

Ora 20.00 s-a făcut…21.10

Accesul în sală a început la ora 20:15  şi s-a făcut pe o singură poartă, din cele şase câte sunt la Sala Polivalentă.

 

Inghesuiala de proportii la intrarea in Sala Polivalentă

„La 20:40 am reușit să intrăm, e penibil. E 21.00 fix şi încă lumea își caută loc, nu se poate aşa ceva” ne-a scris cititorul. „La 21.10 spectacolul a început şi a fost bun. Sunt circa 3000 de oameni”, a mai transmis  redacţiei acesta.

COR 2

Următorul spectacol la Polivalentă e showul megastarului italian Eros Ramazzotti, joi, 24 septembrie, ora 19.00.

COR

Clujulcultural.ro e site acreditat şi va relata de la eveniment.

 

2 răspunsuri

  1. inghesuiala? cuvantul nu e realist … da accesul s-a facut greu din cauza singurei usi deschise, asta initial, dupa aceea au mai deschis una, dar nimeni nu s-a impins, nu va ganditi ca a fost ca la cozile din perioada comunista sau ca la pomenile politice sau bisericesti din ziua de azi. Oamenii au intrat incet dar cu rabdare, iar spectacolul a fost bun, nimic comunist in el, folclor rusesc si piese muzicale celebre, iar dansurile extraordinare

  2. Dacã atâta îi duce capu’…nu-nţeleg de ce se plâng…Au primit ce-au meritat ! Cum e asta sã te duci în 2015 sã vezi „coorul armatei roşii” ?…Vorba unui alt cretin : ” Noaptea Minţii” !!! Horror !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.