VIDEO. Inna și Cargo concertează la Cluj de Ziua Națională. Restricții de circulație

Actualitate

Clujul sărbătorește Ziua Națională a României: Primăria Cluj-Napoca invită toată comunitatea, mâine, 1 Decembrie, la manifestările din Piața Mihai Viteazul, Piața Avram Iancu și Piața Unirii.

Din programul evenimentelor: paradă militară, spectacol de artificii de zi; regal folcloric; concert Inna, concert Cargo; spectacol de drone și artificii creat special pentru Ziua Națională a României.

Primăria Cluj-Napoca, Instituția Prefectului Județul Cluj și Divizia 4 Infanterie „Gemina” deschid manifestările de 1 Decembrie cu ceremonialul depunerii de coroane și jerbe de flori la statuia ecvestră a domnitorului Mihai Viteazul, de la ora 9:00.

Începând cu ora 10:30, evenimentele vor continua în Piața Avram Iancu unde va avea loc ceremonia oficială, defilarea cu tehnică militară și de intervenție și spectacolul de artificii de zi.

Pe Bulevardul Eroilor, în intervalul 13:00-15:00, va avea loc o reprezentație apreciată an de an la 1 Decembrie, reconstituirea evenimentelor din 1918. De asemenea, pentru a păstra ziua în amintire, zona de photobooth va fi activă în intervalul 12:00-21:00.

Programul evenimentelor din Piața Unirii:

– ora 15:00: Regal folcloric cu Sava Negrean-Brudașcu, Aurel Tămaș, Dinu Iancu Sălăjanu, Ana Ilca Mureșan, Maria Golban Șomlea, Maria Lobonț, Cristian Totpati, Mihaela Grindean, Mariana Sfechiș, Silviu Popa, Ansamblul folcloric Mărțișorul, Ansamblul folcloric Mugurelul.

– ora 19:00: Pornirea iluminatului festiv în tot orașul 

– ora 19:05: Concert Inna

– ora 20:15: Concert Cargo

La ora 20:00, în Piața Avram Iancu va avea loc un spectacol unic de artificii și drone, creat special pentru Ziua Națională a României.

Informații în timp real și imagini de la evenimente vor fi publicate pe pagina de facebook Municipiul Cluj-Napoca și pagina evenimentului

Parteneri oficiali: Terapia – o companie Sun Pharma și Iulius Mall Cluj-Napoca

Parteneri principali: NTT DATA Romania, Ursus, Vodafone România

Parteneri: Coca-Cola, Coral Impex, Moldovan Carmangerie, Autoworld – Dealer Autorizat Volvo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *